mandag 27. desember 2010

Noen av julegavene...

Ifjor fikk alle mine tantebarn på min side memoryboxer til jul. Men det var ei lita tulle som ikke var født til jul ifjor, så hun måtte jo selvfølgelig få dette året:)

Oppi kan mammaen legge ultralydbilder, første tann, første tytten osv.Planen min var egentlig at 5 tantebarn skulle få monsterbukse til jul dette året. Men er ikke alltid ting går helt etter planen. 3 stk ble ihvertfall ferdige og fant veien til 3 gutter. (ikke helt fornøyd med bjørnen, men sånn er det når jeg begynner å brodere uten mål og mening:))

Får se om det kanskje kommer noen actionbilder etterhvert:P

4 kommentarer:

 1. Mathea og mamma blei veldig glad! Kjempefin koffert!!! Tusen takk!

  SvarSlett
 2. Så bra at den falt i smak:) Jeg er veldig glad i den Alida fikk sin første jul av ene tanta si. Og vi legger fortsatt ting oppi der og bytter ut litt mindre viktige ting å sånn. Har spurt om ikke samme tanta kunne lage en til Mikael og, men det ser ut for at jeg får gjøre det selv:)

  SvarSlett
 3. Fortsatt God jul!
  Artige ullbukser! Kan ikke se noe galt med "bjørnebuksa". Flott med slik memory-box, hvor man kan samle de beste skattenen :) Ser i innleggene under at du har skikkelig dreisen på å lage brente mandler :) Deilig! Ha fine romjulsdager, klem

  SvarSlett
 4. På tide med en oppdatering??? :-)

  SvarSlett