torsdag 16. desember 2010

Noe av det som reiser sørøver til jul...

I fjor rett etter jul stakk jeg av med oppskriftsboka til mor. Den så slik ut.
Full av løse ark og skriblerier bakpå konvolutter og div. Boka inneholdt også forsegjorte skriblerier på sidene. Men alt var uten system. Så derfor som en snill datter jeg er (ikke i det minste baktanker... ;) ) har jeg skrevet inn hver eneste oppskrift på data, delt arkene i A5 størrelse og lagt dem i plastlommer og satt dem i en ringperm i alfabetisk rekkefølge.

Det var masse arbeid og masse studering av diverse håndskrifter og forkortelser for å få det til, men nå har jeg ihvertfall blitt ferdig og den er sendt i posten hjem til mor, sammen med den gode gamle oppskriftsboka som hun har savnet i 1 år:)
( min lille baktanke var da at jeg har nå alle oppskriftene til mor slik at jeg og kan bruke dem)


En annen gave som ble sendt sørover er denne:
Mora vet om at den kommer, men hun får vente med å se resten til julaften:) (har tatt rett fødselsdato, ikke sant?)
2 kommentarer:

  1. He,he... Smart gjort! Og fin ble den også. Finner ikke min oppskriftsbok, montro om det er noen som planlegger det samme?? Neppe... Ha fine dager mot helg :) Klem

    SvarSlett
  2. Å, jippi!!!! Mathea og mamma gleder seg masse til jul! Rett dato ja:-) Og for en god gave til mor di! Hu blir sikkert kjempe glad! Vet hu har irritert seg litt over den boka du tok med:-) Nå når du først har alle på data, så ønske me oss oppskriftene til neste jul! Hint Hint!

    SvarSlett