tirsdag 21. juni 2011

Settet komplett

Da ble det kjøpt knapper igår og settet ble komplett. ferdig vasket og kan nå legges i skuffen klar til vinteren (hvis jeg ikke mot all formodning skulle få en bitteliten baby, da passer den til sommeren...)

Jeg har tatt bånd i sokkene og for etter som jeg husker med de 2 andre, er det sjelden sokkene forblir på foten så lenge om gangen. Men denne gangen slipper jeg å lete etter dem, sokkene altså ;)

Nytt prosjekt er allerede påbegynt og denne gangen er det frøkna sin tur til å få noe.

Ellers har vi funnet ut at flyttinga ikke skjer før til neste år. Ingen bud på huset på den korte tiden det lå ute, men tiden rant fra oss.
Er stor omveltning for en liten gutt å begynne på skolen med bare ukjendte, så derfor bestemte vi tidlig at det ikke var aktuelt å ta ham ut midt i skoleåret og plassere ham på enda en ny plass. Så første klasse skal han få ha her. I tillegg er det jo greit å ha litt kontroll på hvor ting er når nye medlemmet i familien ankommer og ikke plutselig stå der med hele flyttelasset i bilen og der gikk vannet ;) Jaja viktig å tenke på de positive tingene med å være her 1 år til:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar