lørdag 30. oktober 2010

Vært litt tørke gitt...

Huff nå er det lenge siden bloggen min ble oppdatert. Ikke det at jeg ikke har tenkt på det, men har jo liksom hatt litt tørke i det kreative og,


Men nå er jeg i siget igjen...(håper jeg). Selv om mye av det jeg lager nå er julegaver så kan jeg nok legge ut litt...



Her er noen av kjøkkenklutene jeg har strikket siden sist. Supergode bomullskluter (men akk så kjedelig...





Måtte bruke litt restegarn og fant ut at luer er kjekt å ha...Ble en rød lue en kveld og en sort kvelden etter...supergode selv om de ser litt rare ut. (trådene er ikke festet på den røde på bildet hvis noen lurte;)) Disse blir brukt hver dag i barnehagen for tiden.



Har også endelig fått vært på introduksjonskurs for symaskinen min. Ikke alltid så lett når kurset holdes i Rogaland og jeg oppholder meg i Hordaland. Lærte utrolig mye og fikk lyst til å ta mange flere kurs:)
Så nå skal jeg sy masse.
Har også begynt så smått på noen julegaver. Bilder av de får komme litt senere...

3 kommentarer:

  1. Endelig noe nytt derifra :)) Praktiske kluter med fine farger. Luene var flotte, fotomodellene ser da også til å være veeeldig fornøyd :)) Kossen går det med valpen?? ha en finfin dag! Klem

    SvarSlett
  2. Godt å sjå du er i gang med blogging igjen! Me ønske oss bare heimelaga gaver altså:-) Det er jo så kjekt! Eg har som mål å ikkje kjøpe noe, bare lage gaver. Men klare nok ikkje nå målet heilt i år. På mi ønskeliste står forrsten din hemelaga sjokoladelikør. Denne jula er eg nok uten bolle i ovnen og kan nyte litt godt på isen:-)

    SvarSlett
  3. Randi: Går bare fin med valpen (selv om han ikke er så veldig liten lenger:) 44 kg er han blitt og 8 mnd)

    Fru Hetland: Kom nesten i land med målet mitt med bare hjemmelaget ifjor. Dette året tror jeg kanskje og jeg skal lage nesten alt. men trenger litt tips om hva jeg kan lage til voksne...likøren er notert;)

    SvarSlett