fredag 11. juni 2010

Skal bare, kanskje, tenkte jeg...

Jeg har så masse tanker og ting i hodet mitt for tiden at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne.

Symaskinen står å roper på meg inne på syrommet. Men den er begravet i allslags stoffer, klær, trådsneller og div. Så må først få opp motivasjonen til å rydde...ikke lett det nei.
Har en hel liste med ting jeg vil prøve å lage, men venter litt til..

Har saumfart nettet etter strikkede dukkeklær til " Silje", "Sarah", "babyen" og de andre dukkene til prinsessa. Men finner ingenting av interesse. Så kanskje jeg prøver meg på å bare lage noe? Men igjen så blir det foreløpig med tanken.
Holder på å strikke vaskekluter, men kjenner at fremogtilbake begynner å bli kjedelig... hehe

Så forhåpentligvis finner jeg motivasjonen til å rydde syrommet, klippe å sy litt, så kan sola komme imorgen igjen slik at jeg kan strikke på terassen. Høres ut som en god idè.

2 kommentarer:

  1. Tror kanskje jeg har noen oppskrifter på dukkeklær liggende! Skal sjekke ut og gi en lyd! Er superimponert over strikkingen din!!! Kjempefin kjole du har laget!!

    Klem

    SvarSlett
  2. Hei! Høres ut for at vi e to som har samme problemet... Har så mye prosjekter på gang i hodet, men må vel gjøre alt det andre ferdig først... Oppussing er 1. pri her i gården, så da får alt det andre bare ligge inntil videre. Og tenk at det også nesten plutselig e sommerferie! Håper du har fant motivasjon :) Håper også det går bra med valpen. Ha en flott uke, klem

    SvarSlett