tirsdag 15. november 2011

Luer i lange baner:)

Da har jeg fått strikket litt flere luer. Ikke posta etterhvert for her har det gått i skolearbeid og barnedåp og følging av unger på diverse. Så strikkingen foregår på kveldstid når ungene sover. Fikk brukt ungene som modeller før de gikk på skole og barnehage idag:)


Den rosa fiskelua ble raskt ferdig. Frøkna er og litt flau av å gå med den, men har fått brukt den noen ganger:) Mønsteret på lue 2 kom til litt sånn etterhvert. Prøvde meg bare litt frem hva som gikk opp:) Begge disse luene er strikket i dobbel sisu 2. sortering som jeg hadde liggende.


Gutteversjon av de to jeg har strikket etter mønster fra majas hobbykrok. Strikket i dobbelt babyull.


Denne lua er litt for liten for de store å være modell for, så da måtte minstemann trå til...selv om den er altfor stor for ham:) Veldig enkel lue å strikke, og kjempefin passform når den er på hodet, men ser ikke noe særlig ut uten ett hode oppi. Lurer litt på om jeg skal lage snorer i denne og kanskje hår? Strikket i dobbel babyull.


Nå har jeg jammen klart å bruke nesten alt babyullet jeg har hatt liggende. Har noe lyserosa igjen tror jeg. og noen smånøsterester...får se hva det kan bli til... men nå må jeg altså kjøpe mer garn:)

2 kommentarer:

  1. Fine luer! Så god du er!
    Enda finere unger!

    SvarSlett
  2. Wow! Her har det vært produksjon! Artig den fiskelua :) Du har nok å gjøre, skjønner æ :) Ha fine dager mot helg og klem

    SvarSlett